TERMÉKEK
BEJELENTKEZÉS  
Continental

Több mint 100 éves tapasztalat a kerékpár gumik fejlesztésben és termelésben tették a Continentalt egy egyedüli vállalattá ebben az ágazatban. A Continental ezen felül az egyedüli német kerékpárgumi gyártó németországi termeléssel!


A Korbach-i Technológiai és Fejlesztési központban mindíg újabb és újabb technológiát fejleszt ki a Continental. A Continental ugyanolyan mértékben a hangsúlyt a profikra, a hobbi sportolókra, és a hétköznapi kerékpárosokra. Így nem csak az élsport számára fejleszt High-End termékeket, hanem a hétköznapi gumik esetében is.
Mint nemzetközi szereplő a Continental tart Hightech gyártósorokat Németországon kívül is, amelyek ugyanolyan gondossággal és odaadással állítanank elő gumikat a Continental számára. Az összes Continental kerékpár gumi külső hasonlít abban, hogy azokat a Korbach Technológia centrumban (Németországban) fejlesztették és ott szigorú vizsgálati kritériumoknak vetették alá.

 

 

TermékekAz oldalon történő látogatása során cookie-kat használunk. Továbblépéssel elfogadja a cookie-k használatát. Szabályzatunkat itt tekintheti meg. További információk Elfogadom