TERMÉKEK
BEJELENTKEZÉS  
Shimano

Shimano alkatrészek az Ecobike kerékpárboltban.

A Shimano a japán kerékpártechnológia csúcsát jelenti. Az egykoron leginkább tömeg alkatrészekkel foglalkozó japán cég mára a világ vezető kerékpár-alkatrészgyártójává nőtte ki magát. A Shimano a mountain bike alkatrészeivel vált híressé, a hegyikerékpárok divatbajöttekor talán ők reagáltak a leggyorsabban, és készítettek széles tömegek számára elérhető, ám mégis minőségi kerékpáralkatrészeket.

A Shimano Deore maga az XC/maraton középkategória, és mindent tud, amit egy MTB-szettnek tudnia kell, ahhoz, hogy akár még versenyezni is lehessen vele. Az SLX és  a Deore XT pedig már ízig-vérig XC/maraton versenyszettek, melyek árban és minőségben mindenképp a legjobb választást jelentik a konkurensekhez képest. Az XTR pedig a csúcs, súlyban, tartósságban és felhasználási élményben egyaránt.

A Shimano országúti alkatrészei a Dura Ace és az Ultegra szettek (melyek természetesen elérhetőek elektronikus (Di2) változatban is) csodálatos külsejükön kívül elképesztő minőséget és használójuk számára hihetetlen élményt jelentenek. A mai Pro Tour mezőnyben pedig a Shimano Dura Ace a leggyakrabban használt alkatrészcsalád. A Shimano általános megbízhatósága, a felhasználói élmény és a felhasználhatóságának széles köre miatt a legsikeresebb kerékpáralkatrész-gyártó cég.

 

TermékekAz oldalon történő látogatása során cookie-kat használunk. Továbblépéssel elfogadja a cookie-k használatát. Szabályzatunkat itt tekintheti meg. További információk Elfogadom