TERMÉKEK
BEJELENTKEZÉS  
Gepida


A Gepida sikereinek minden bizonnyal egyik alapköve, hogy hatalmas választékával mindenki számára kínál bicikliket. Két fő kategória, az elektromos és hagyományos kerékpárok. Treking, Cross, MTB, városi, road kerékpárok mind megtalálhatóak a Gepida kínálatában.

Modelljeik között találsz bringákat acél, alu, Cr-Mo és carbon kerékpár vázzal. A számodra megfelelő típusú és méretű kerékpárt segít kiválasztani az Ecobike kerékpárszaküzlet, ahol megvásárolhatod Gepida biciklidet.

A budapesti központú Olimpia Kerékpár Kft a Gepida kerékpárok gyártója. Az Olimpia Kft a minőségi kerékpárok gyártásának elkötelezett híve, termékeink megfelelnek az ISO 9002 minőségirányítási rendszer előírásainak.  A kiváló termékek és precíz tervezés révén a cég nemzetközi jelenléte is igen jelentős. Termékeinket több, mint 20 ország kerékpárüzleteiben értékesítik világszerte, továbbá tradicionálisan jelen vagyunk a kerékpáros szakma legjelentősebb kiállításain a világ több országában.

Erős export tevékenységének köszönhetően a cég jelentős tapasztalatot szerzett Nyugat-Európai kerékpáros trendek alakulásában. A Pedelec nyugaton a jelen, de nálunk még csak a jövő. A hazai gyártók között, a Gepida ma élen jár az elektromos rásegítéses, úgynevezett PEDELEC rendszerű kerékpárok fejlesztésében. A Gepida segít nekünk elhozni a jövőt, a kerékpározás világában!

 

Termékek

Az oldalon történő látogatása során cookie-kat használunk. Továbblépéssel elfogadja a cookie-k használatát. Szabályzatunkat itt tekintheti meg. További információk Elfogadom