TERMÉKEK
BEJELENTKEZÉS  
Neuzer

Neuzer kerékpárok az Ecobike kerékpár webshop kínálatában.

NEUZER márkanevű kerékpárok választéka szinte valamennyi felhasználási igényt (mint MTB, országúti, trekking, verseny, városi, BMX, illetve gyermek) kielégít.

A NEUZER kerékpárok formabontó megjelenésük, megbízhatóságuk és kitűnő ár-érték arányuk folytán komoly piaci elismerést vívtak ki, Esztergomban történik a gyártás.

A Neuzer cég által kínált ALTRIX Premium és ALTRIX Basic kerékpáros alkatrész és kiegészítő család minőségi megoldást kínál a kerékpárosok sokféle igényeire.

A Neuzer Kerékpárgyártó Kft, ma Magyarország legnagyobb, vezető kerékpárgyártó, és forgalmazó cége. Egyedülálló, Esztergomban épült üzemükben, nem csak a piacnak, hanem számos Nyugat-Európai ország részére gyártanak különböző típusú kerékpárokat az országok speciális igényeinek megfelelően.

A NEUZER kerékpárok formabontó megjelenésük, megbízhatóságuk és kitűnő ár-érték arányuk folytán komoly piaci elismerést vívtak ki. Az Esztergomban gyártott évi mintegy 100.000 kerékpár közel 50%-át exportálják, az Európai Unió számos országába. A Neuzer cég termékei jelen vannak a hazai kerékpár kiskereskedelem majd minden szaküzletében. A céget megalakulása óta a cég fő tulajdonosa, Neuzer András vezeti.

 

Termékek

Az oldalon történő látogatása során cookie-kat használunk. Továbblépéssel elfogadja a cookie-k használatát. Szabályzatunkat itt tekintheti meg. További információk Elfogadom